ЧС з легкої атлетики: Бондаренко вийшов у фінал стрибків у висоту

ЧС з легкої атлетики: Бондаренко вийшов у фінал стрибків у висоту

Укрінформ
Плотіцина пробилася у півфінал в бігу на 100 м з бар’єрами.

У Лондоні триває чемпіонат світу з легкої атлетики. Богдан Бондаренко вийшов у фінал у стрибках у висоту. Про це повідомляє Укрінформ.

Нашим черговим фіналістом на чемпіонаті став Богдан Бондаренко. У кваліфікації знаменитий український стрибун у висоту взяв 2.31 і тепер виступатиме у медальних змаганнях. Інший наш стрибун Андрій Проценко кваліфікаційну висоту 2.31 не подолав і залишився за межами фіналу.

Анна Плотіцина пробилася у півфінал в бігу на 100 м з бар’єрами. У попередньому забігу вона подолала дистанцію за 13,01. Це 18-й результат, який гарантував їй проходження до наступного раунду змагань.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Левченко кваліфікувалася до фіналу стрибків у висоту

Не зуміла подолати кваліфікацію у метанні диску наша Наталія Семенова. З трьох спроб у неї вийшла лише остання, але результат дуже слабкий – 55.83 м. Це лише 25-е місце.

Розпочався турнір десятиборців. В першому виді українець Олексій Касьянов пробіг 100 м за 10,77, показавши 7-й підсумковий час. У стрибках у довжину він був 19-м, стрибнувши на 7.28 м. Після двох видів програми Касьянов йде 11-м, у нього 1793 очки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-