Чемпіонат світу з плавання: Говоров, Шевцов і Зевіна не пробились у фінал

Чемпіонат світу з плавання: Говоров, Шевцов і Зевіна не пробились у фінал

Укрінформ
Говорову не вистачило 0,19 секунд. 

Тріо українських плавців Дарина Зевіна, Андрій Говоров і Сергій Шевцов не змогли пробитися в медальні запливи чемпіонату світу, який триває в Будапешті. Про це повідомляє Sport Arena.

На 50-метрівці вільним стилем за місця у фіналі змагалися відразу два українця. На жаль, Говоров і Шевцов не змогли зачепитися за потрапляння в топ-8. Андрію для виходу в фінал не вистачило 0,19 секунди, а Сергій з результатом 22,22 секунди замкнув підсумковий протокол півфіналу.

Читайте також: Чемпіонат світу з плавання: Говоров, Шевцов і Зевіна у півфіналі

Зевіна на 200-метрівці на спині в своєму запливі показала четвертий результат, однак цього виявилося недостатньо, щоб прорватися до фіналу. Лідер жіночої збірної на 0,66 секунди відстала від канадки Хіларі Колдуелл, що замкнула топ-8 в цій дисципліні. З дев'ятим результатом Зевіна попливе у фіналі тільки в тому випадку, якщо одна з фіналісток зніметься з медального запливу.

Нагадаємо, Андрій Говоров, який завоював бронзу на 50 метрів батерфляєм,  залишається власником єдиної української медалі на чемпіонаті світу з плавання в Будапешті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-