Чемпіонат світу з плавання: Говоров, Шевцов і Зевіна у півфіналі

Чемпіонат світу з плавання: Говоров, Шевцов і Зевіна у півфіналі

Укрінформ
Наші пробилися до елітної шістнадцятки на дистанціях 50 м вільним стилем та 200 м на спині.

Два українця Андрій Говоров і Сергій Шевцов успішно подолали попередній раунд на дистанції 50 метрів вільним стилем на чемпіонату світу в Будапешті. По це повідомляє Sport Arena.

Говоров і Шевцов вже показували хороші результати в попередні дні турніру, тому їх проміжний успіх не став великою несподіванкою.

Бронзовий призер Будапешта-2017 на 50 метрів батерфляєм Говоров в своєму запливі був третім з часом 22.05, показавши загальний 12-й результат. Також варто нагадати, що на Олімпіаді-2016 Говоров був п'ятим у цій дисципліні.

Читайте також: Чемпіонат світу з плавання: Шевцов оновив рекорд України

Шевцов, який вчора виступав у фіналі на 100 метрів вільним стилем, виграв свій заплив з показником 22.13. Він 14-м кваліфікувався в наступний етап.

Півфінал пройде сьогодні у вечірній сесії, а фінал 50 метрів вільним стилем призначений на суботу, 29 липня.

Також пробилася до півфіналу 200-метрівки на спині українська плавчиха Дарина Зевіна. Дарина пливла по четвертій воді в останньому запливі і поступилася тільки шестиразовій чемпіонці світу Катінці Хошсу з Угорщини. У підсумковій таблиці Зевіна з результатом 2:09.16 стала сьомою, програвши переможниці кваліфікації Кетлін Бейкер більше двох секунд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-