Зеленський: За два роки платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів

Зеленський: За два роки платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів

Укрінформ
За два роки фандрейзингова платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів для підтримки України, зокрема з допомоги у створенні першого у світі флоту морських дронів.

Про це Президент Володимир Зеленський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«За два роки платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів для підтримки України. Допомога у створенні першого у світі флоту морських дронів, збори на безпілотники для нашої армії та спеціальних служб, відбудова інфраструктури та багато інших важливих результатів, які посилили нашу державу й урятували багато життів», - розповів Зеленський.

Читайте також: У Чернігові відновлять лікарню коштом UNITED24

Президент відзначив, що платформа UNITED24 – це про єдність. І головне, що вдалося за два роки її роботи – об’єднати людей по всьому світу заради підтримки нашої держави, захисту свободи й життя.

Президент подякував благодійним організаціям, зірковим амбасадорам, міжнародному та українському бізнесу, людям зі 110 країн світу – усім, хто приєднався до нашої місії UNITED24.

Читайте також: Дрони Sea Baby можуть звести до нуля ефективність цілого ворожого флоту - СБУ

Як повідомляв Укрінформ, фандрейзингова платформа UNITED24 запрацювала 5 травня 2022 року з ініціативи Зеленського. Серед 24 амбасадорів проєкту - актори, режисери, підприємці, музиканти, науковці, спортсмени та навіть астронавт. Завдяки їхній підтримці та зусиллям донорів зі 110 країн світу за цей час на підтримку України було акумульовано понад 625 млн дол. Ці кошти спрямували на закупівлю безпілотників різних типів, морських дронів, систем протидії дронам, обладнання для розмінування, інкубаторів для передчасно народжених дітей, автомобілів швидкої допомоги, а також на відбудову 26 мостів, багатоквартирних будинків, шкіл та облаштування укриттів для дітей.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-