Ритейл з РФ Wildberries продавав російську військову форму та пропаганду – Ткаченко

Ритейл з РФ Wildberries продавав російську військову форму та пропаганду – Ткаченко

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко подякував Президенту Володимиру Зеленському за введення санкцій проти російського онлайн магазину Wildberries. 

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

"Ритейл з РФ, який, у тому числі, продавав російську пропаганду та форму російських солдатів – не працюватиме в Україні. Йдеться про Wildberries. Вдячний Президенту та РНБО, що підтримали нашу ініціативу та ввели санкції проти цієї компанії. Це ще один крок у боротьбі за очищення українського інформаційного простору від російської експансії", - написав Ткаченко.

Міністр підкреслив, що антиукраїнським тезам, книгам, наративам немає місця в Україні, і МКІП робитиме все можливе, щоб протистояти інформаційним загрозам. Також Ткаченко анонсував протидію російським ОТТ-платформам.

Читайте також: Зеленський ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо Фірташа, Фукса та ще 848 осіб

Як повідомлялося, Зеленський своїм указом увів у дію рішення РНБО від 16 липня "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", яким було застосовано спеціальні обмежувальні санкції стосовно низки фізичних і юридичних осіб.

Читайте також: Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти трьох осіб і 55 компаній

У додатках до указу зазначається, що санкції РНБО були застосовані до відділення ТОВ "Вайлдберріз", яке знаходиться у РФ; відділення ТОВ "Wildberries", яке було зареєстроване у Польщі; відділення ТОВ "Вайлдберріз", яке було зареєстроване у Вірменії; відділення ТОВ "Вайлдберріз", яке було зареєстроване у Білорусі; відділення ТОВ "Вайлдберріз", яке було зареєстроване у Киргизькій Республіці; відділення ТОВ "Вайлдберріз", яке було зареєстроване у Казахстані; відділення ТОВ "Вайлдберріз", яке було зареєстроване в Україні, а саме - у Києві; неприбуткової організації "Офіційний репрезентаційний центр Донецької народної республіки у Франції; неприбуткової організації "Асоціація представництво Донецької народної республіки у Франції"; неприбуткової організації "Асоціація Франція – Крим" (усі 3 останні зареєстровані у Франції - ред.).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-