Скандал у навчальному центрі

Скандал у навчальному центрі "Десна": Полторак звільнив трьох посадовців

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак звільнив трьох військових посадових осіб, чия бездіяльність призвела до погіршення ситуації із забезпеченням належних умов для розміщення та служби особового складу у навчальному центрі "Десна" на Чернігівщині.

Про це інформує прес-служба Міноборони.

"Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак прийняв кадрові рішення за підсумками роботи комісії оборонного відомства у 169 навчальному центрі Сухопутних військ Збройних сил України, дислокованому в смт Десна на Чернігівщині. Зокрема, трьох військових посадових осіб, чия бездіяльність призвела до погіршення ситуації із забезпеченням належних умов для розміщення та служби особового складу, знято з посад", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у прес-службі МОУ поінформували, що у 2017 році до планових 12,7 млн гривень для потреб 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України буде додатково виділено ще 15 мільйонів гривень.

За словами Полторака, таке рішення прийнято з метою максимального прискорення робіт щодо удосконалення навчально-матеріальної бази центру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-