Наливайко сказав, коли буде зареєстрована Суспільна телерадіокомпанія

Наливайко сказав, коли буде зареєстрована Суспільна телерадіокомпанія

Укрінформ
Створення і реєстрація ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" відбудеться у січні 2017 року. 

Як повідомила Укрінформу прес-служба Держкомтелерадіо, про це заявив очільник  комітету, голова комісії з перетворення НТКУ на ПАТ НСТУ Олег Наливайко. 

"Олег Наливайко взяв участь у круглому столі "Незалежне фінансування і реєстрація юридичної особи у січні 2017 року - головні умови для створення суспільного мовника". Глава відомства повідомив, що створення і реєстрація  відбудеться у другій декаді січня 2017 року. За його словами, на сьогодні Держкомтелерадіо має шестиденне відставання від дорожньої карти зі створення НСТУ стосовно затвердження статуту ПАТ НСТУ. Але це відставання буде подолано, всі юридичні процеси щодо реєстрації статуту будуть завершені у січні 2017 року", - ідеться в повідомленні. 

У круглому столі, що відбувся 6 грудня, взяли участь голова Представництва Європейського Союзу в Україні Х'юг Мінгареллі, менеджер з оперативних питань Офісу Ради Європи в Україні Алессандро Саваріс, дипломатичні представники з 12 країн, представники коаліції "За Суспільне мовлення", члени Наглядової ради НСТУ, народні депутати, журналісти та медіа-юристи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-