Деканоїдзе сподівається перевиховати «дрібних несунів» зі старої системи

Деканоїдзе сподівається перевиховати «дрібних несунів» зі старої системи

Укрінформ
Професіоналів зі старої системи Нацполіція відштовхувати не буде. У них є право пройти переатестацію нарівні з усіма.

Про це в інтерв'ю ЛІГА.net заявила Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

«Я зустрічалася з багатьма людьми, які працювали в старій системі, які були чесними і професійними. Вони трималися за систему і закривали очі на багато речей просто тому, що інакше не могли б працювати в ній. Звичайно, таких професіоналів відштовхувати не будемо - вони проходять переатестацію нарівні з усіма», - так Деканоїдзе прокоментувала припущення, що «виштовхуючи» старі кадри з правоохоронних органів, Нацполіція ризикує втратити професіоналів, а одним лише ентузіазмом нових кадрів будь-що побудувати важко.

«Якщо працівник, наприклад, потроху брав бензин або папір з робочого місця, то це невеликі порушення і таку людину можна якісно трансформувати. Вона сама із задоволенням буде чесно працювати, якщо система дозволить їй це», - пояснила Деканоизде.

На її думку, необхідно позбавлятися «тільки тих, хто настільки уражений метастазами корупції, що його виправити не можна». – «Наприклад, співробітники старого ДАІ практично в повному складі. На жаль, мушу визнати, що їх виправити неможливо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-