Поліція Київщини просить свідків убивства росіянами трьох цивільних у 2022 році дати свідчення

Поліція Київщини просить свідків убивства росіянами трьох цивільних у 2022 році дати свідчення

Укрінформ
Поліція Київської області закликає жителів Гостомельської ОТГ, якщо вони знають обставини вбивства у 2022 році росіянами трьох українців – Сніжани і Євгена Бабанових та Аделіни Фічинан – надати правоохоронцям інформацію про злочин.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба поліції Київщини, передає Укрінформ.

За інформацією поліції столичної області, 25 лютого 2022 у селі Озера по вулиці Партизанській, в районі заводу СБК «Озера», військовослужбовці РФ здійснили обстріл цивільного авто та позбавили життя Сніжану Бабанову 3.10.1999 р.н., Євгена Бабанова 9.07.1988 р.н. та Аделіну Фічичан 10.05.1995 р.н., які перебували в авто.

«Якщо вам відомі обставини цієї події, або ви стали потерпілими чи свідками вчинення воєнних злочинів у результаті збройної агресії РФ на території Гостомельської ОТГ, прохання звертатись до слідчого управління поліції Київщини за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 15-А або за номером телефону +380 (97) 067 88 58, електронна адреса: su_militarydepartment01@ukr.net», - заявили у пресслужбі.

Читайте також: Воєнні злочини РФ: найбільше катувань цивільних зафіксували на Київщині та Херсонщині

Як повідомлялося, поліція Київської області просить громадян долучитися до збору інформації про російського військового, який на початку повномасштабної війни перебував у Гостомелі і, за інформацією правоохоронців, брав участь у розстрілі авто.

Фото: Поліція Київщини, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-