В Ізюмі відновили газопостачання

В Ізюмі відновили газопостачання

Фото
Укрінформ
У звільненому місті Ізюм на Харківщині відновили газопостачання.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Сьогодні в Ізюм повернули газопостачання. Перші 500 родин міста уже мають в оселях газ. Крім того, відновлюється газопостачання 15 сіл Ізюмщини. Там підключено до газу уже близько 900 домоволодінь. Також тривають роботи і у селах Балаклійщини", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: За місяць з Харківщини вдалося евакуювати понад 20 тисяч громадян - Мінреінтеграції

Крім того, одночасно пуско-налагоджувальні роботи з відновлення газопостачання здійснені у селах Грушівка, Благодатівка, Нечволодівка та Московка Куп'янського району. Також відбуваються відновлювальні роботи в селищі Волохів Яр Чугуївського району.

"Дякую нашим газовикам за їхню самовіддану працю. Загалом за добу вони підключили газ до понад 3000 будинків Ізюмського, Куп‘янського, Чугуївського та Харківського районів області. Роботи з відновлення газопостачання тривають", - зазначив Синєгубов.

Читайте також: На Тернопільщині повністю відновили електропостачання

Як повідомлялося, в Ізюмі цього тижня відновлено електропостачання для 10 тис. споживачів.

Від початку березня Ізюм зазнавав масованих обстрілів і авіаударів. 2 квітня місто повністю захопили російські війська. ЗСУ визволили Ізюм 10 вересня. У місті виявили шість катівень, влаштованих загарбниками. Житлова забудова та інфраструктура міста знищена росіянами на 80%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-