Поліцейського, який застрелив цивільного, звинувачують в умисному вбивстві

Поліцейського, який застрелив цивільного, звинувачують в умисному вбивстві

Укрінформ
Поліцейський, який у ніч проти суботи в побутовій сварці застрелив із табельної зброї цивільну особу, прибув на Донеччину з іншої області й у момент події був поза службою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

“Встановлено, що поліцейський прибув на Донеччину для підкріплення з іншої області. Під час конфлікту на побутовому грунті ним було застосовано табельну вогнепальну зброю у відношенні цивільної особи. В момент події він знаходився поза службою, був у цивільному одязі”, - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, потерпілим виявився мешканець міста Часів Яр (Бахмутський район Донецької області) 1969 року народження.

Читайте також: Нема життя без кулемета: поліція виявила у горе-злодія особистий арсенал

“Факт кваліфіковано за ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про передачу справи до органів прокуратури. Поліцейського затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України”, - розповіли в поліції.

Раніше прес-центр штабу АТО на сторінці у Facebook повідомив, що 10 лютого близько першої години ночі під час побутової сварки представником Національної поліції України було застосовано табельну зброю проти цивільної особи. Внаслідок інциденту цивільна особа отримала поранення несумісне з життям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-