Дельфіни і морські котики з київського дельфінарію переїхали до Одеси

Дельфіни і морські котики з київського дельфінарію переїхали до Одеси

Укрінформ
Після останнього виступу в столичному дельфінарії, що відбувся 22 жовтня, адміністрація "Мережа дельфінаріїв "Немо" прийняла рішення перевезти до Одеси двох морських котиків та чотирьох дельфінів.

Про це сказала журналістам прес-секретар дельфінарію "Немо" Поліна Макарова, а на офіційному сайті розміщено повідомлення про закриття закладу.

"Дельфінарій "Немо" не працює, просимо вибачення за незручності", - йдеться в повідомленні.

За словами Макарової, усі тварини-артисти благополучно перевезені до одеського дельфінарію, наразі вони проходять адаптацію і найближчим часом не будуть задіяні у виступах.

Варто зазначити, що дельфінарій "Немо" в Києві, який належав депутату Одеської міськради Андрію Кисловському і брату екс-віце-мера Одеси Михайла Кучука - В'ячеславу Кучуку, закрито за рішенням суду.

Читайте також: Столичний дельфінарій "Немо" припинив роботу

Слідством встановлено, що засновники закладу отримали в Києві землю під будівництво автозаправного комплексу, однак спорудили на цій ділянці землі дельфінарій.

Суд заарештував дельфінарій "Немо" в Києві за запитом Генпрокуратури. Раніше Головне слідче управління ГПУ порушило кримінальне провадження за ознаками статей "шахрайство в особливо великих розмірах", "підробка документів" і "зловживання владою або службовим становищем".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-