У Балаклійському районі без газу 920 будинків

У Балаклійському районі без газу 920 будинків

Укрінформ
У Балаклійському районі ще залишаються без газу 920 абонентів: це будинки, де відсутні мешканці, чи пошкоджені мережі.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів голова Балаклійської РДА Степан Масельський.

"У 320 будинках поки що немає змоги відновити подачу газу через відсутність мешканців вдома, у близько 600 - через пошкодження мереж і вентиляційних каналів. Сподіваємося, що найближчим часом нам вдасться під'єднати всіх абонентів до газопостачання. Сьогодні максимально зробимо все необхідне. Там, де є пошкодження, спеціалісти працюють над усуненням технічних несправностей", - зазначив Масельський.

За його словами, будівельники вже взялися до ремонту пошкоджених закладів соціальної сфери.

"Сьогодні розпочалися роботи зі встановлення вікон у двох школах та дитячому садку. Починаючи з 30 березня, встановлюватимуть вікна в житлових будинках", - додав Масельський.

За його словами, за межами населених пунктів тривають роботи з розмінування території: "На місці працюють 15 піротехнічних підрозділів. Станом на ранок вилучено 1762 вибухонебезпечних предмети. Розпочата їх утилізація шляхом підриву на спеціальному полігоні, що знаходиться у Балаклійському районі".

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня сессия Балаклійської райради виділила на ліквідацію наслідків НС 2 млн грн.

29 березня Кабмін виділив 100 млн грн на відновлення більше 200 будинків, що пошкоджені вибухами на складах арсеналу з ночі 23 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-