Мер Конотопа викликав губернатора Сумщини

Мер Конотопа викликав губернатора Сумщини "на дуель"

Укрінформ
Мер Конотопа, представник ВО „Свобода” Артем Семеніхін запропонував голові Сумської облдержадміністрації Миколі Клочку влаштувати дуель на детекторі брехні.

Так міський голова відреагував на звинувачення з боку голови облдержадміністрації з приводу участі у незаконному полюванні, яке прозвучало 23 травня на апаратній нараді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

„Я викликаю Клочка на дуель на детектор брехні з приводу корупції. Він посмів натякати, що я дотичний до незаконних полювань у районі та причетний до вбивства зубра. У цей час я був у відрядженні в Швеції. Це все робиться задля того, аби ми проголосували за звільнення Салатенка (голови обласної ради). Обласна адміністрація не надала жодної копійки для міста, губернатор саботував виділення коштів з обласного бюджету», — заявив Семеніхін після наради.

У свою чергу голова ОДА, коментуючи цю заяву, назвав звинувачення з боку мера Конотопа спекуляцією фактами та політичними гаслами, що не мають жодного відношення до управлінської діяльності.

„В обласній державній адміністрації немає політики, а виключно державний менеджмент та вирішення соціально-економічних питань всіх, без виключення, районів і міст області. Саме тому була започаткована практика розгляду на апаратних нарадах існуючих проблем та пошуку шляхів їх вирішення. За бюджетними показниками та фінансовою спроможністю Конотоп – одне з найбагатших міст області. Адже завдяки змінам до бюджетного та податкового законодавства, місцеві бюджети отримали додаткові фінансові ресурси. Проте, через зумисне приховування доходів, відбувається викривлення ситуації та спекуляція фактами. Тому потрібно вирішувати нагальні проблеми містян, а не піаритися на них та заробляти сумнівні політичні дивіденди публічними заявами і критиканством”, - зазначив губернатор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-