У Сватовому газопостачання відновили на 90%

У Сватовому газопостачання відновили на 90%

Укрінформ
У Сватовому на ранок 1 листопада відновлено газопостачання 90% приватних абонентів.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Станом на 08.00 год. у м. Сватове на 100% відновлено водопостачання. Повністю відновлено електрозабезпечення у житловому секторі міста. Наразі залишаються відключеними ще 3 об'єктові трансформаторні підстанції, які належать юридичним організаціям.

Продовжуються роботи з відновлення газопостачання (відновлено газопостачання до 90% приватних абонентів м. Сватово)", - йдеться у повідомленні.

Крім того, аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення ГУ ДСНС України у Луганській області розгорнуто три польові кухні та 3 намети для організації обігріву та життєзабезпечення місцевого населення та особового складу.

Протягом доби на пунктах обігріву ДСНС було надано допомогу  620 людям.

Піротехнічними групами ДСНС України з 7 год. 30 хв. 1 листопада розпочато дообстеження сектору № 8, 10 та обстеження сектору № 7, в межах якого знаходиться епіцентр вибуху, на предмет виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів.

Крім цього, з початку виконання робіт, оперативним штабом отримано 190 заявок від місцевого населення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів з яких виконано 127.

За минулу ніч вибухів боєприпасів в осередку пожежі не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-