США зняли будь-які спекуляції щодо нібито вибору між Україною та Ізраїлем - Міноборони

США зняли будь-які спекуляції щодо нібито вибору між Україною та Ізраїлем - Міноборони

Укрінформ
Під час засідання Контактної групи з питань оборони України у межах формату «Рамштайн» США зняли будь-які спекуляції щодо нібито вибору між Україною та Ізраїлем та запевнили, що повністю віддані всім зобов’язанням з підтримки України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив начальник управління преси та інформації Міністерства оборони України Ілларіон Павлюк на брифінгу щодо підсумків 17-ї зустрічі у форматі «Рамштайн».

«Дуже важливим є те, що вчора наш ключовий партнер - США, а саме міністр оборони Ллойд Остін, фактично зняв будь-які спекуляції з приводу того, що США нібито доводиться обирати між Ізраїлем і Україною. Двічі прозвучала дуже чітка заява про те, що не може йтися ні про який вибір, США стоять поруч з Ізраїлем, але одночасно повністю віддані всім своїм зобов’язанням з підтримки України», - зазначив Павлюк.

Читайте також: США спроможні надавати допомогу Україні та водночас підтримувати Ізраїль - Остін

Він наголосив, що непублічні заяви також свідчили не тільки про підтримку України, а й про чудове розуміння, що ця підтримка потрібна не тільки Україні, а й кожній країні цивілізованого світу.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні відбулась 17-а зустріч Контактної групи з питань оборони України у межах формату «Рамштайн», участь в якій взяли очільники оборонних відомств понад 50-ти країн.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-