Зеленський провів кадрові перестановки в низці обласних управлінь СБУ

Зеленський провів кадрові перестановки в низці обласних управлінь СБУ

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський змінив керівництво низки регіональних управлінь Служби безпеки України.

Відповідні укази оприлюднені на сайті глави держави, передає Укрінформ.

Зокрема, указом №258/2024 Президент звільнив з посади начальника Управління СБУ в Миколаївській області Дмитра Нєвєдрова. Згідно з указом №259/2024, Нєвєдров призначений начальником Управління СБУ у Дніпропетровській області.

Указом №260/2024 глава держави постановив звільнити начальника Управління СБУ в Кіровоградській області Сергія Кононенка, натомість указом №261/2024 призначив його начальником Управління СБУ в Закарпатській області.

Указом №262/2024 звільнений з посади начальника Управління СБУ в Полтавській області Іван Рудницький, указом №263/2024 він призначений начальником Управління СБУ у Волинській області.

Читайте також: Зеленський звільнив командувача Сил підтримки ЗСУ

Указом №264/2024 Зеленський звільнив з посади начальника Управління СБУ у Волинській області Миколу Лисененка, натомість указом №265/2024 призначив його начальником Управління СБУ в Миколаївській області.

Як повідомляв Укрінформ, Президент підписав указ про звільнення Іллі Вітюка з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-