Уряд погодив призначення двох голів ОДА

Уряд погодив призначення двох голів ОДА

Уточнено
Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні у середу погодив пропозиції Президента щодо призначення голів Одеської і Тернопільської облдержадміністрацій.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Розглянуто проєкти указів та розпоряджень Президента про призначення керівників обласних та районних державних адміністрацій. Серед них - пропозиції про призначення на посаду голови Одеської ОДА Куцого Максима Васильовича, голови Тернопільської ОДА – Сопеля Ігоря Михайловича", - йдеться у повідомленні.

Крім того, погоджено призначення на посаду голови Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області Людмили Димидюк, голови Житомирської районної державної адміністрації – Юрія Оханського, голови Чуднівської районної державної адміністрації Житомирської області – Олександра Хомича.

Варто зазначити, що спочатку у публікації на Урядовому порталі ішлося також про те, Кабмін розглянув пропозицію про призначення на посаду голови Харківської ОДА Олексія Кучера, проте згодом цю інформацію вилучили з повідомлення.

Читайте також: Голова Харківської ОДА Світлична подала декларацію на посаду в РНБО

Як повідомляв Укрінформ, 8 жовтня народний депутат від "Слуги народу" Олексій Кучер, голова підкомітету з питань організації діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги, подав декларацію як кандидат на посаду голови Харківської ОДА.

Натомість, голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична подала електронну декларацію, у якій зазначається, що вона претендує на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-