Саакашвілі закликав БПП вийти з коаліції

Саакашвілі закликав БПП вийти з коаліції

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі вважає перипетії голосування в парламенті 16 лютого "олігархічним переворотом" і закликав членів фракції БПП вийти з лав коаліції.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook.

"Учора відбулося те, що завжди неминуче відбувається, коли після революції не відбувається революційних реформ - реставрація старого режиму. По-моєму, вчора в країні стався олігархічний переворот", - зазначив Саакашвілі.

Так само, "як після невдач помаранчевої революції, до влади прийшов Янукович, учора Ахметов та інші олігархи залишили своїми голосами уряд і знову взяли контроль над ситуацією в свої руки", - зауважив політик.

Через це, констатував Саакашвілі, "Батьківщина" вийшла з коаліції, те ж саме збирається зробити "Самопоміч". У цій ситуації залишатися в коаліції було б тяжкою помилкою Блоку Петра Порошенка.

"Це в будь-якому випадку означало б, що навіть ті члени фракції, які голосували за відставку уряду, в разі невиходу з коаліції, беруть повну формальну відповідальність за вчорашній олігархічний переворот", -резюмував Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-