Малайзія почала підготовку до спрощення видачі віз українцям

Малайзія почала підготовку до спрощення видачі віз українцям

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та керівники Малайзії домовилися розпочати переговори щодо введення для туристів двох країн віз по прибуттю.

Про це повідомив прем’єр-міністр Малайзії Наджиб Тун Разак на прес-конференції, проведеній у рамках офіційного візиту до Малайзії Глави Української держави.

«Ми погодилися розпочати діалог про те, щоб візи отримували по прибуттю. Таким чином ми зможемо привабити більшу кількість туристів з України до Малайзії та навпаки», - сказав Разак.

Він відзначив, що візит Порошенка - це велика можливість для Малайзії, адже поки що українці небагато знають про цю країну. «Але я упевнений, що після цього візиту їх обізнаність значно підвищиться. Ми сподіваємося на збільшення кількості туристів з України», - додав прем’єр-міністр.

Разак також повідомив, що обговорював із Порошенком перспективи збільшення кількості малайзійських студентів в Україні. «Ми сподіваємося, що Президент зможе зміцнити спроможність та можливості навчальних установ в Україні», - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-