Милобог про криворізькі вибори: Вийшло, як із президентством Януковича

Милобог про криворізькі вибори: Вийшло, як із президентством Януковича

Укрінформ
Під час виборів мера 27 березня Кривий Ріг показав, що не любить іногородніх.

Так прокоментував кореспондентові Укрінформу попередні дані, що свідчать про перемогу Юрія Вілкула, його супротивник на попередніх виборчих перегонах Юрій Милобог.

"Перемогою Вілкула Кривий Ріг показав, що іногородніх не любить. Тому демократичним силам надалі треба спиратися на місцеві еліти. Незважаючи на нинішній програш, оптимізму не втрачаємо. Під час виборів у 2015 році за мене у першому турі проголосувало понад 20 тисяч виборців, й більше 88 тисяч - у другому. Нині «Самопоміч», від якої я тоді балотувався, отримала понад 30 тисяч голосів. Тож у Кривому Розі альтернативи Вілкулу я, крім «Самопомочі», не бачу. Ми будемо продовжувати свою роботу. А поки що у нас вийшло, як у Донецьку: Янукович шапки крав, за гратами був, а став президентом», - сказав Милобог.

На питання, чому він не балотувався цього разу як самовисуванець, Милобог підкреслив: «Це означало б вийти з партії. Зрадити «Самопоміч»? Я не міг цього зробити".

Як повідомляв Укрінформ, у позачергових місцевих виборах міського голови Кривого Рогу 27 березня брали участь 15 кандидатів.

За даними паралельного підрахунку голосів, переможцем стане Юрій Вілкул, за якого віддали свої голоси 73,09% виборців. За кандидата від «Самопомочі» Семена Семенченка нарахували 10,74% голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-