Лукаш ховалася в родинному маєтку у Києві - СБУ

Лукаш ховалася в родинному маєтку у Києві - СБУ

Укрінформ
Колишній міністр юстиції України Олена Лукаш переховувалася у Києві в маєтку, оформленому на одного з членів її родини.

Про це в Фейсбуці повідомила речник Служби безпеки України Олена Гітлянська.

"Після проведення оперативно-розшукових заходів, співробітники Служби безпеки України з'ясували, що на даний момент Олена Лукаш переховується на території приватного маєтку в Києві, який оформлений на одного з членів її родини. Було прийнято відповідне процесуальне рішення щодо затримання Лукаш та вжито оперативні заходи з його реалізації", - зазначила Гітлянська.

Вона додала, що тільки після появи на подвір'ї Лукаш співробітників СБУ екс-міністр заявила про готовність співпрацювати зі слідством. "Всім зрозуміло - якби Олена Лукаш дійсно добровільно вирішила співпрацювати зі слідством у неї були для цього всі можливості. Але за довгий час ми не побачили від неї жодного кроку на зустріч. Тому були змушені розшукати та доставити її до Генпрокуратури", - додала речник СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер СБУ затримала колишнього функціонера від Партії регіонів Олену Лукаш. Генеральна прокуратура України повідомила їй про підозру у привласненні 2,5 млн грн державних коштів під час перебування на посаді міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-