На Закарпатті фіксують зменшення черг вантажівок на в'їзд зі Словаччини та Угорщини

На Закарпатті фіксують зменшення черг вантажівок на в'їзд зі Словаччини та Угорщини

Ексклюзив
Укрінформ
Закарпатські митники фіксують зменшення черг вантажівок на в'їзд зі сторони Словаччини та Угорщини, за минулу добу через два пункти пропуску на Закарпатті в'їхало понад 1500 фур.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська.

«Станом на ранок 19 листопада Закарпатська митниця фіксує, що черги на в'зд в Україну зменшилися. На разі з боку Словаччини перед КПП «Ужгород» стоять 370 фур, із боку Угорщини перед КПП «Тиса» очікують оформлення 400 вантажівок», - розповіла Сенгетовська.

Читайте також: Закарпатські митники фіксують черги вантажівок на в'їзд зі Словаччини та Угорщини

З її слів, за останні три доби на КПП «Ужгород-Виншнє Немєцке» офрмлено та пропопущено 643 вантажівки, на КПП «Тиса-Загонь» - 939 фур.

«Варто відзначити лагоджену роботу колег суміжних держав Угорщини та Словаччини, і митників, і прикордонників, і поліцію. Колеги з розумінням ставляться до складної ситуації через страйк польських перевізників та йдуть Україні назустріч у розв'язанні гострої проблеми - розвантажити черги на польському кордоні», - додала вона.

Раніше Укрінформ повідомляв, що закарпатські митники доукомплектували особовий склад, аби оформляти та пропускати більше автомобілів.

Читайте також: Транспортний бізнес найбільше потерпає від блокування судноплавства

Як повідомлялося, 6 листопада польські перевізники розпочали блокування руху вантажного транспорту з Польщі в напрямку до України у пунктах пропуску «Ягодин - Дорохуськ», «Краківець - Корчова», «Рава-Руська - Хребенне».

Станом на 18 листопада на українсько-польському кордоні у трьох пунктах пропуску вже скупчилися близько 2800 вантажних транспортних засобів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-