Німеччина та Японія допоможуть організувати експорт збіжжя з України

Німеччина та Японія допоможуть організувати експорт збіжжя з України

Укрінформ
На тлі російського вторгнення до України, Німеччина та Японія захищатимуть заснований на правилах світовий порядок та допоможуть організувати експорт збіжжя з України.

Як повідомляє Укрінформ, про це за підсумками зустрічі між главами МЗС Німеччини та Японії Анналени Бербок та Йошімаси Хаяші пише Kyodo news.

“Міністри закордонних справ Японії та Німеччини пообіцяли разом працювати над підтримкою заснованого на правилах міжнародного порядку, якому загрожує російське вторгнення до України, при цьому зберігаючи економічні санкції проти москви”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Штати порушать питання війни рф в Україні на зустрічі G20 в Індонезії – Держдеп

За словами Хаяші, Німеччина та Японія також допоможуть організувати експорт збіжжя з України. Однак, що саме мають намір вчинити обидві країни міністр не уточнив.

Зазначається, що двоє міністрів також погодилися, що “дві держави мусять й надалі зміцнювати оборонну співпрацю в індійсько-тихоокеанському регіоні на тлі посилення морського утвердження Китаю”.

Читайте також: Японія планує збільшити витрати на оборону через війну рф проти України

“Ми мусимо бути об’єднаними із державами-однодумцями, аби дати раду російському вторгненню до України, яке підриває основи міжнародного порядку”, - сказав Хаяші.

Як раніше повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Японії Кісіда Фуміо оголосив додаткові санкції проти росії, включаючи заборону на імпорт російського золота та обмеження для 70 фізичних осіб.

Фото: Kyodo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-