Український перфоманс покажуть на міжнародному фестивалі у Преторії

Український перфоманс покажуть на міжнародному фестивалі у Преторії

Укрінформ
Хореографічну постановку українки Катерини Альошиної продемонструють на міжнародному фестивалі Gauteng International Festival у Преторії.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України в ПАР у Facebook.

«Дорогі українці і друзі України! Цього року українська хореограф Катерина Альошина бере участь у Gauteng International Festival. Спеціально для фестивалю Катерина створила перформанс, до якого залучила південноафриканських акторів. Назва перформансу "FENCE" не може не інтригувати тих, хто якийсь час живе у Південній Африці», - зазначається у дописі.

Як повідомляється, українсько-південноафриканський перформанс "FENCE" відбудеться у середу, 2 жовтня, о 19:00 у Brooklyn Theatre в Преторії.

У диппредставництві нагадали, що студенти Катерини Альошиної представили свій натхненний виступ на  офіційному прийнятті у Посольстві України в ПАР до Дня Незалежності України, і запросили усіх охочих приєднатися до цієї незвичайної події 2 жовтня.

Як зазначається на сайті заходу, перфоманс створено за книгою «Різнобарвний менеджмент» українського підприємця і громадського діяча, співзасновника Громадянської платформи Нова країна, віцепрезидента Українського союзу прмисловців і підприємців (УСПП)  Валерія Пекаря.

«Танцювальна вистава демонструє еволюцію людського мислення, дає аудиторії ключ до розуміння одне одного, різних типів цінностей і культур та роздуми щодо того, чому ми використовуємо різні типи «заборів» у своєму житті (аби сховатися, захиститися, відмежуватися тощо); чому люди в один і той же час живуть у різних світах», - йдеться на сайті.

Читайте також: У Мехіко стартував амбітний проєкт с фокусом на українському мистецтві та кіно

Дізнатися про подію детальніше та замовити квитки можна тут.

Фото: Embassy of Ukraine to the Republic of South Africa у Facebook, itickets.co.za

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-