Кримського татарина у СІЗО взяли на спецоблік

Кримського татарина у СІЗО взяли на спецоблік "за участь у тероризмі"

Укрінформ
В окупованому Криму кримського татарина Енвера Сейтосманова, заарештованого за обвинуваченням у терористичній діяльності, попередили про взяття на спеціальний профілактичний облік.

Про це повідомляє "Кримська солідарність".

"Адвокат Еміль Курбедінов, після відвідування свого підзахисного Енвера Сейтосманова, повідомив, що він буде перебувати на спецобліку", - повідомляє "Кримська солідарність".

За словами адвоката, відповідно до статті, яку ставлять Енверу Сейтосманову, йому пред'явили документ, в якому йдеться про те, що він буде перебувати на спеціальному профілактичному обліку в СІЗО.

Читайте також: В окупованому Криму "учасника кримськотатарського батальйону" засудили до 10,5 років

Курбедінов також повідомив, що у його підзахисного є скарги на здоров'я, і ​​йому необхідно медичне обстеження.

Енвер Сейтосманов був заарештований після обшуку в його будинку 10 травня 2018 року. Адвокат вважає, що він необґрунтовано обвинувачений за ч. 2 ст. 205.5 КК РФ ( «Участь в діяльності терористичної організації»).

Як повідомляв Укрінформ, у окупованому Криму цивільний журналіст і блогер Наріман Мемедемінов переведений із загальної камери СІЗО Сімферополя до камери, де знаходиться під посиленим контролем, "як особа, яка поширює екстремістську ідеологію".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-