Кулеба про візити Зеленського: Ми привеземо все, що треба для перемоги

Кулеба про візити Зеленського: Ми привеземо все, що треба для перемоги

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відвідав Лондон, Париж і Брюссель заради танків, далекобійних ракет, бойових літаків і покарання росії.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“Менш ніж за 48 годин президент Зеленський відвідав Лондон, Париж та Брюссель. Заради танків, далекобійних ракет, бойових літаків і покарання росії за зло, яке вона принесла на нашу землю. І ці півтори доби в усіх трьох столицях я постійно думав про наших солдатів в окопах під Бахмутом, Кремінною, Гуляйполем та наших громадян на окупованих територіях, які мають знати: все це буде”, - зазначив Кулеба.

Кулеба поінформував, що за лаштунками саміту ЄС люди, які ухвалюють рішення, заявляли про зобов’язання знайти юридичний та життєздатний шлях замороження російських грошей на компенсацію, покарання путіна за агресію, надати все потрібне для перемоги, включно з літаками, підтримувати сильніше.

“Ми привеземо все, що потрібно для перемоги. Я вже говорив про це і повторюю це абсолютно відповідально. Попереду ще багато дискусій, технічних проблем, які треба вирішити з партнерами, логістика та стабільність постачань. Але все це буде. І це буде перемога”, - підсумував міністр.

Читайте також: Кулеба у розмові з главою МЗС Нідерландів порушив питання літаків F-16 для України

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у четвер перебуває з візитом у Брюсселі. 8 лютого Зеленський відвідав Велику Британію, де зустрівся з Королем Чарльзом III і Прем’єр-міністром Ріші Сунаком, а також з українськими військовослужбовцями, які проходять там навчання. Увечері він прибув до Парижа, де зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном та Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

Фото: Dmytro Kuleba, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-