У РНБО розповіли, як кремль через італійського генерала шантажує світ ядерним ударом

У РНБО розповіли, як кремль через італійського генерала шантажує світ ядерним ударом

Укрінформ
кремль через італійського генерала Леонардо Трикаріко вдається до ядерного шантажу світу та закликів України до перемовин з росією і капітуляції.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони повідомляє у Телеграмі.

ЦПД попереджає: генерал закликає Євросоюз відмовитись від “божевільної ідеї виграти війну в Україні”.

Декілька тижнів італійські та американські медіа публікують коментарі Трикаріко із закликом до західних країн схилити Україну до перемовин з росією.

Читайте також: Зеленський - про зустріч із путіним: Без посередників і лише з питання припинення війни

Колишній начальник штабу Військово-повітряних сил Італії просуває кремлівський наратив про велич росії та знову вдається до ядерного шантажу світу. На думку Трикаріко, допомога Україні може спровокувати росію на застосування зброї масового ураження.

Італійський генерал покладає на Україну відповідальність за продовження війни. Риторика “експерта” зводиться до того, що Президент України Володимир Зеленський має піти на поступки росії.

Читайте також: Ядерний шантаж рф слід винести на Генасамблею ООН - ексглава МЗС Британії

У Центрі протидії дезінформації попереджають, що використання західних “експертів” є елементом інформаційно-психологічної операції рф, яка намагається схилити Україну до перемовин на умовах часткової капітуляції та втрати частини своїх територій.

Як повідомляв Укрінформ, кремлівська пропаганда використовує ветерана американської розвідки Пола Пілара для нав’язування думки, що “приниження” росії санкціями зажене світ у газову пастку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-