Зеленський - про зустріч із путіним: Без посередників і лише з питання припинення війни

Зеленський - про зустріч із путіним: Без посередників і лише з питання припинення війни

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що зустріч щодо припинення війни буде лише безпосередньо з путіним, оскільки всі рішення в росії приймає тільки він.

Про це глава Української держави заявив під час онлайн-спілкування в Українському домі у Давосі у форматі «запитання – відповіді», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Без нього (путіна – ред.) ніякі рішення не приймаються. І ми повинні з вами це чітко усвідомлювати… І якщо ми говоримо про конкретне рішення щодо припинення війни, то без нього це рішення не буде, не обійдеться без зустрічі з президентом російської федерації. А після того, що вони наробили, ви розумієте, великих бажань щодо цих зустрічей точно немає, і великих бажань зустрічатись із посередниками, їх немає і не має бути, і не буде. Тому я в принципі не сприймаю будь-яку зустріч з будь-ким із російської федерації, окрім президента російської федерації. І лише в тому випадку, якщо питання на столі буде одне – припинення війни. Все. Про інше нема про що говорити», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський закликає світ чинити опір рф, а не чекати застосування нею ядерної зброї

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомбардують міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-