Канберра дасть Києву чверть мільйона доларів на реабілітацію поранених військових

Канберра дасть Києву чверть мільйона доларів на реабілітацію поранених військових

Фото
Укрінформ
Австралія надасть Україні 250 тисяч австралійських доларів для розвитку системи медичної та спортивної реабілітації поранених військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України за результатами зустрічі глав оборонних відомств України і Австралії Степана Полторака та Крістофера Пайна. 

"Сьогодні, 25 жовтня, в ході робочого візиту до Канберри міністром оборони України Степаном Полтораком під час зустрічі з міністром оборони Австралії було досягнуто важливих домовленостей про виділення 250 тисяч австралійських доларів (понад 194 тисячі доларів США - ред.) для розвитку медичної та спортивної реабілітації поранених військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ветеран АТО виборов срібло для української збірної на Іграх нескорених

Як зазначили в Міноборони, це дозволить покращити професійні навички фахівців медичної служби Збройних сил України, удосконалити обладнання українських медичних установ для проведення реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення під час бойових дій на сході України.

У відомстві також додали, що міністр оборони Австралії надзвичайно вражений силою духу українських воїнів, які беруть участь в міжнародних змаганнях Invictus Games у Сіднеї та показують надзвичайні результати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-