Бойовики підігнали на передову танки та артилерію - штаб ООС

Бойовики підігнали на передову танки та артилерію - штаб ООС

Карта
Укрінформ
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною, під час боїв було поранено чотирьох  наших бійців, їх невідкладно доправили до шпиталю.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник.

“Минулої доби внаслідок бойових дій поранення зазнали четверо українських військовослужбовців”, - сказав він.

За його словами, при цьому втрати противника становлять одного вбитого та двох поранених.

Російсько-окупаційні війська 10 разів застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 і 82 мм та двічі - артилерію калібру 122 мм. Всього за минулу добу зафіксовано 37 порушень припинення вогню противником.

На Луганському напрямку найактивніше бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське та Новотошківське, де упродовж доби противник чотири рази використовував міномети і танк.

На Горлівському напрямку бої не припиняються поблизу селища Зайцеве. На Донецькому напрямку – в районі населеного пункту Кам'янка.

Читайте також: Штаб ООС: бойові дії тривають на всій лінії зіткнення

Має ознаки загострення ситуація на Маріупольському напрямку - в районах селищ Водяне та Лебединське, де загалом упродовж доби ворог випустив щонайменше 85 мін та снарядів. З метою недопущення просування противника в бік наших позицій та придушення його вогневих точок підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь, надійно утримуючи позиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-