Бойовики влаштували теракт в окупованому Голубівському, є постраждалі

Бойовики влаштували теракт в окупованому Голубівському, є постраждалі

Укрінформ
З метою дискредитації Об’єднаних сил та залякування громадян російсько-окупаційні війська влаштували теракт проти мирного населення в населеному пункті Голубівське, що на тимчасово окупованій території Луганщини.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр операції Об’єднаних сил.

“Сьогодні, 7 червня, близько 10.30, окупанти вчинили черговий злочин у населеному пункті Голубівське, що на Луганщині на тимчасово окупованій території, проти мирного населення. В житловому кварталі населеного пункту терористи підірвали вибуховий пристрій, від якого постраждали місцеві мешканці. Російські окупанти вдаються до подібних злочинів проти мирного населення з метою дискредитації Об’єднаних сил та залякування громадян”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ООС: окупанти вже сім разів за добу відкривали вогонь

Зазначається, що командування Об'єднаних сил вживає усіх можливих заходів для збереження життя громадян по обидва боки лінії розмежування, не веде обстріли мирних населених пунктів, не розміщує позицій підрозділів в житлових кварталах та поруч з ними.

Теракт російсько-окупаційних військ в населеному пункті Голубівське є черговим доказом порушення норм Міжнародного гуманітарного права та військовим злочином окупантів проти мирного населення”, - наголошується у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-