Поліцейського, який купив безхатьку черевики, підвищили до детектива

Укрінформ
Співробітника поліції з Нью-Йорка, який 2012 року купив черевики і теплі шкарпетки безхатьку, підвищили до детектива.

Як повідомляє lenta.ru з посиланням на United Press International, Лоуренс Депримом, який рік тому став відомим в Мережі завдяки своєму вчинку, став одним з 69-ти співробітників дільниці, які отримали підвищення до детектива. Він працюватиме в Квінсі.

"Це мрія, що стала реальністю. Цей значок є одним з найбажаніших значків у нашій країні, а може й у всьому світі", - розповів Депримом журналістам.

Сам же Лоуренс повідомив, що сподівається на зустріч із Джеффрі Хіллманом - тим чоловіком, який отримав від нього в подарунок взуття у листопаді 2012 року.

"Сподіваюся, я зможу зустрітися з ним і подивитися, як він живе. Я б потиснув йому руку і запросив би випити кави або пообідати разом", - додав він.

Фотографія офіцера, який пропонує жебракові черевики, була розміщена на офіційній сторінці нью-йоркської поліції в Facebook. Її зробила туристка з Арізони. Сам Депримом не підозрював, що його фотографують.

Пізніше репортери змогли відшукати цього бездомного - ним виявився 54-річний Джеффрі Хіллман. Чоловік висловив подяку поліцейському, проте зізнався, що йому довелося заховати черевики, бо вони коштували "купу грошей".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-