На Львівщині люди з інвалідністю навчалися підприємництву у сфері туризму

На Львівщині люди з інвалідністю навчалися підприємництву у сфері туризму

Фото
Укрінформ
На Львівщині пройшов тижневий семінар-практикум за проєктом ERTSYD2 «Підприємництво в сфері сільського туризму для осіб з інвалідністю».

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА, передає Укрінформ.

«Найголовніше завдання навчання – показати особам з інвалідністю, що вони можуть бути не тільки споживачами, а й надавачами послуг в сфері сільського туризму. Ми говоримо не лише про послуги проживання, а й харчування, навчання традиційних ремесел чи будь-якій іншій, притаманній для сільської місцевості, діяльності», –зазначив Олександр Волошинський, керівник ГО «Зелений хрест», яка є організатором семінару.

Участь у тижневому навчанні взяли представники чотирьох країн – Грузії, Молдови, Німеччини та України. Вони вивчали успішні практики у сфері сільського туризму. За підсумком курсу складали й презентували власні проєкти, після чого організатори вручили їм дипломи.

«Учасникам з інвалідністю було цікаво дізнатись, які перші кроки необхідні для початку діяльності в сфері сільського туризму, як себе рекламувати та готувати усю родину до прийому гостей», – додав Волошинський.

Читайте також: На Львівщині впроваджуватимуть освітню програму для дітей «Лідер у мені»

Проєкт ERTSYD2 фінансується програмою Еrasmus+ за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Фото з відкритих джерел та https://loda.gov.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-