На Львівщині впроваджуватимуть освітню програму для дітей «Лідер у мені»

На Львівщині впроваджуватимуть освітню програму для дітей «Лідер у мені»

Укрінформ
Бібрська ОТГ підписала меморандум про співпрацю зі світовим освітнім лідером у сфері соціально-емоційного навчання Franklin Covey.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації, передає Укрінформ.

«Бібрка — це перша в Україні ОТГ, з якою спробуємо співпрацювати. Я впевнений, що місцева освітня спільнота стане інноватором, який буде навчатися нових навичок, а наші бенефіціари, себто діти, будуть розвиватися за тими ж методологіями, що й діти в Лондоні, Токіо чи Нью-Йорку. Діти Бібрки отримають все, що доступне будь-якій дитині в 73 країнах світу, знайдуть нових друзів, разом вивчатимуть мови, а місцеві освітяни будуть інтегровані у світові  процеси», - зазначив національний ліцензіат FranklinCovey в Україні Олександр Шипка.

Читайте також: Студентка з Маріуполя виготовляє органічні добрива

Документ підписали, щоб впровадити на території Бібрської ОТГ освітню програму для дітей «Лідер у Мені», що рекомендована світовим експертом якості освіти CASEL. Також вона визнана  найкращою у світі програмою управління змінами в XXI столітті за результатами досліджень Tyton Partners на замовлення Фонду Білла та Мелінди Гейтсів та подружжя Цукерберг - Чан.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-