Легіон «Свобода России» запропонував евакуаційний коридор з прикордонної смуги РФ

Легіон «Свобода России» запропонував евакуаційний коридор з прикордонної смуги РФ

Укрінформ
Легіон «Свобода России» заявив, що відкриває гуманітарний коридор з вечора четверга, 14 березня, до ранку п’ятниці, 15 березня, для термінової евакуації цивільних з прикордонної смуги на території Курської та Бєлгородської областей РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється в Телеграм-каналі легіону.

«Збережіть свої життя та життя ваших дітей! Ми бачимо, що путінські війська ховаються між цивільними, тому наше завдання - забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню. У зв'язку з цим ми даємо гуманітарний коридор з 21:00 до 7:00 15 березня. Після цього ми починаємо масовану атаку по путінських військових у вказаних на карті на фото населених пунктах», - йдеться у заяві легіону.

Вона супроводжена мапою, на якій зображена прикордонна з Україною смуга від Глушково Курської області на заході до Уразово Бєлгородської області на сході.

Раніше сьогодні легіон «Свобода России» повідомляв про знищення двох військових складів ЗС РФ в смт Тьоткіно Курської області, після чого там почалась пожежа.

Як повідомляв Укрінформ, добровольчі російські формування легіон «Свобода России», «Російський добровольчий корпус» та «Сибірський батальйон», які воюють на стороні України, анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську. Вони закликали цивільне населення негайно залишити міста, щоб уникнути жертв.

У вівторок зранку легіон «Свобода России», РДК і «Сибірський батальйон» зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-