Легіон «Свобода России» повідомив про знищення двох військових складів у Курській області

Легіон «Свобода России» повідомив про знищення двох військових складів у Курській області

Укрінформ
Добровольче російське формування легіон «Свобода России» повідомило про точний удар по двох складах боєкомплектів ЗС РФ в смт Тьоткіно Курської області, після чого там почалась пожежа.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у Телеграм-каналі ЛСР.

«Поки путінська армія знищує будинки цивільних, артилеристи Легіону філігранно знищили одразу 2 склади БК путінських військ у Тьоткіному. Гарно горить», - йдеться у повідомленні, супроводженому відео.

У вівторок легіон «Свобода России» повідомляв про взяття під контроль смт Тьоткіно Курської області (РФ). Однак пізніше прийшло уточнення, що бої тривають.

Читайте також: У Бєлгородській області йдуть бої у п’яти населених пунктах - легіон «Свобода России»

Як повідомлялося, добровольчі російські формування легіон «Свобода России», «Російський добровольчий корпус» та «Сибірський батальйон», які воюють на стороні України, анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську і закликали місцевих жителів евакуюватися. Вони закликали цивільне населення негайно залишити міста, щоб уникнути жертв.

Читайте також: Російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську

Як повідомлялося, у вівторок зранку легіон «Свобода России», РДК і «Сибірський батальйон» зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-