Російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську

Російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську

Укрінформ
Добровольчі російські формування, які воюють на стороні України, анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську і закликали місцевих жителів евакуюватися.

Про це йдеться у спільній заяві Легіону «Свобода Росії», «Російського добровольчого корпусу» та «Сибірського батальйону», опублікованій у середу в Tелеграм-каналі Легіону, передає Укрінформ.

«Ми звертаємося до наших співгромадян: жителів міста Бєлгород, чиновників Бєлгородської адміністрації та всіх тих, хто нас чує. Путінські вбивці завдають масованих ударів по мирних українських містах, виставляючи свої позиції між вашими будинками, школами ваших дітей та держустановами. Щодня десятки простих невинних людей (переважно жінок та дітей) гинуть від обстрілів із Бєлгорода. Обстріл України з території Бєлгорода повинен припинитися», - наголосили вони.

Читайте також: Легіон «Свобода Росії» заявив, що взяв під контроль Тьоткіно в Курській області

У цьому зв'язку, російські добровольці заявили, що «змушені завдати вогневої поразки по військових позиціях, які розміщені в містах Бєлгород і Курськ».

Вони закликали цивільне населення негайно залишити міста, щоб уникнути жертв.

Читайте також: Росія боїться провокацій на кордоні з Україною напередодні «виборів» президента - ISW

«Місцеву владу ми закликаємо зберігати людські життя та розпочати евакуацію з міст Курщини та Бєлгородщини», - додали вони.

Як повідомлялося, у вівторок зранку Легіон «Свобода Росії», РДК і Сибірський батальйон, добровольчі російські формування, які воюють на стороні України, зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-