У Бєлгородській області йдуть бої у п’яти населених пунктах - легіон «Свобода России»

У Бєлгородській області йдуть бої у п’яти населених пунктах - легіон «Свобода России»

Укрінформ
Російські добровольчі формування ведуть бої з регулярною армією РФ у п’ятьох населених пунктах у Бєлгородській області.

Як передає Укрінформ, про це розповів в ефірі телемарафону «Єдині новини» доброволець легіону «Свобода России» Олексій Барановський з позивним «Лютик».

Він, зокрема, розповів, що село Тьоткіно у Курській області знаходиться в епіцентрі усіх воєнних дій, а також бойові зіткнення відбуваються і в інших населених пунктах.

«Зараз ситуація нестабільності поширюється і на сусідні населені пункти, і не лише у Курській області, але і у Бєлгородській області. Там теж більше трьох, скоріше можна говорити про п’ять населених пунктів, де відбуваються бойові зіткнення між добровольчою армією і військами Путіна», - сказав Барановський.

За його словами, рейд російських добровольців приурочений до так званих чергових виборів президента Росії.

Читайте також: Данілов про операцію російських добровольчих батальйонів: У Росії все тільки розпочинається

«Це все приурочено до так званих виборів. Електоральної процедури, яка завтра почнеться по узурпації влади Володимиром Путіним в черговий раз. Ми, як небайдужі громадяни Росії, вирішили таким чином висловити свою політичну волю, своє ставлення до цих виборів і режиму Володимира Путіна. Ми взяли засоби для голосування (посміхається – ред.) і усі сюрпризи почнуться завтра, оскільки завтра вибори», - сказав він.

Як повідомлялося, у вівторок, 12 березня, зранку легіон «Свобода Росії», РДК і Сибірський батальйон, добровольчі російські формування, які воюють на стороні України, зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-