Данілов про операцію російських добровольчих батальйонів: У Росії все тільки розпочинається

Данілов про операцію російських добровольчих батальйонів: У Росії все тільки розпочинається

Укрінформ
Громадяни Росії мають право перебувати на своїй території і боротися за свою свободу, спільна операція легіону "Свобода Росії", РДК і Сибірського батальйону в РФ є тільки початком.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Мають право громадяни Росії перебувати на своїй території, мають право зробити свій вибір, це їх особисте право. Інша справа, що там зараз засіла тоталітарна секта, яка не дає взагалі нікому продиху. І вони борються за те, щоб була інша країна, була свобода, і вони почувалися людьми. Я уважно слухав те, що вони (російські добровольчі батальйони - ред.) передавали в ефір з території Росії. Повірте мені, це тільки початок. Там такого буде дуже і дуже багато. Якщо Путін і його кліка вважають, що у них там все гаразд, то вони глибоко помиляються. Боротися треба обовʼязково, без боротьби немає перемоги. Я більш ніж впевнений, що ті росіяни, які прагнуть свободи, прагнуть незалежності, обовʼязково отримають перемогу", - сказав Данілов.

Як наголосив секретар РНБО, Путін почав розвал Росії, коли розпочав повномасштабне вторгнення на територію України 24 лютого 2022 року.

Читайте також: Данілов обіцяє «сюрпризи» для Путіна і продовження російського «літакопаду»

"Це була катастрофічна помилка Путіна, і це йому не минеться. Він за все це буде відповідати, у тому числі і перед тим російським народом, який стоїть на боці світла", - сказав Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, легіон "Свобода Росії", РДК і Сибірський батальйон, які воюють на боці України, заявили, що зранку зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов повідомив, що прикордонна Лозова Рудка в Бєлгородській області - під контролем визвольних сил, а у Тьоткіно Курської області триває стрілецький бій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-