Українців Праги запросили до рекордного виконання пісні «Ой у лузі червона калина»

Українців Праги запросили до рекордного виконання пісні «Ой у лузі червона калина»

Укрінформ
Посольство України в Чехії запросило українців Праги долучитися до рекордного одночасного виконання пісні «Ой у лузі червона калина» до Дня Конституції України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Головна подія відбудеться у Львові, решта країн долучаться до львівських учасників по відеозв’язку.

Дата: вівторок, 28 червняю Час: 14.00 – 15.00 (за Прагою). Місце: Градчанська площа в Празі, під пам’ятником Т.Г.Масарику 

Що стати частиною рекорду, потрібно бути вбраним у вишиванку або мати українську символіку, а також знати слова пісні «Ой у лузі червона калина».

План події:

  • короткі привітання від організаторів акції (Львівська обласна військова адміністрація, Міжнародний штаб допомоги українцям і МЗС України),
  • короткі привітання від учасників з інших країн,
  • спільне виконання пісні за участі Андрія Хливнюка та учасників акції у різних країнах.

Усі учасники рекорду отримають на місці для заповнення анкету учасника. Персональні дані учасників не будуть розголошуватися, їх збір здійснюється лише для фіксації рекорду. У разі встановлення рекорду учасники акції отримають сертифікат-підтвердження.

Також під час акції відбудеться збір коштів на проєкт Міжнародного штабу допомоги українцям «1000 автомобілів свободи» на закупівлі автомобілів для ЗСУ.

Нагадаємо, українки, яких російська війна змусила шукати тимчасового прихистку на території району Прага 6, подякували місту та його жителям за привітність, ініціювавши висадження кущів калини в одному з найбільших парків міста – Ладронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-