У Трампа з'явився перший конкурент на майбутніх виборах

У Трампа з'явився перший конкурент на майбутніх виборах

Укрінформ
У США офіційно зареєструвався перший кандидат на виборах президента в 2020 році від Республіканської партії, який боротиметься з Дональдом Трампом на праймеріз.

Про це повідомив у понеділок американський телеканал CNN.

"Колишній губернатор штату Массачусетс Білл Вельд оголосив у понеділок, що офіційно вступає у президентські перегони, ставши першим республіканцем, який кине виклик нинішньому президенту Дональду Трампу на виборах 2020 року", - зауважує телеканал.

Свою передвиборчу програму Вельд побудував на тому, що в нинішні часи "великої політичної боротьби" між двома партіями в США, "голоси американського народу ігноруються і нація страждає". У цьому зв'язку він закликає повернутися до принципів Лінкольна – "рівності, гідності й можливості для всіх" - та зберегти те, що справді робить Америку великою. "Я готовий вести цю боротьбу", - наголосив Білл Вельд.

Читайте також: Трамп зібрав понад $40 мільйонів на переобрання

На президентських виборах у 2016 році Вельд був кандидатом у віце-президенти від Лібертаріанської партії.

За даними агентства Gallup, зараз серед республіканців рейтинг підтримки Дональда Трампа становить майже 90%. Цікаво, що коли Вельда запитали, чи може він подолати історично високий рейтинг нинішнього президента під час праймеріз, він відповів: "Так, звичайно".

Фото: facebook.com/GovBillWeld

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-