Олланд, Меркель і Ренці домовились про зустріч через Brexit

Олланд, Меркель і Ренці домовились про зустріч через Brexit

Укрінформ
Президент Франції Франсуа Олланд, канцлер Німеччини Ангела Меркель та прем'єр-міністр Італії Маттео Ренці наприкінці серпня проведуть зустріч, де  обговорять шляхи подолання наслідків виходу Великої Британії з ЄС.

Про це сьогодні за результатами засідання Ради міністрів у Єлисейському палаці (адміністрація президента) заявив офіційний представник уряду Франції Стефан Ле Фоль, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

"Франсуа Олланд оголосив на засіданні Ради міністрів, що на кінець серпня планується саміт або зустріч вищого рівня щодо шляхів подолання наслідків Brexit за участю канцлера Німеччини Ангели Меркель і прем'єр-міністра Італії (Маттео) Ренці", - сказав Ле Фоль.

За його словами, наприкінці липня президент Франції Франсуа Олланд планує здійснити європейське турне, у ході якого планує обговорити з лідерами окремих країн наслідки Brexit. Очікується, що з 19 по 21 липня Олланд відвідає Португалію, Чехію, Австрію, Словаччину та Ірландію, щоб "продовжити роботу", "надати новий імпульс Європі" після того, як британці під час референдуму ухвалили рішення на користь виходу з ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-