Сюжет про новий шлюб Людмили Путіної в Росії зняли з ефіру

Сюжет про новий шлюб Людмили Путіної в Росії зняли з ефіру

Відео
Укрінформ
Таємницею залишається сімейне життя президента РФ і його близьких. Анонсований сюжет про новий заміжжя колишньої дружини президента Росії Володимира Путіна Людмили не увійшов у передачу НТВ "Підсумки дня" в ефір на Сибір і Європейську частину Росії. Він пройшов тільки в ефірі на Далекому Сході.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У сюжеті НТВ розповідається про розслідування газети "Собеседник" про можливе заміжжя екс-дружини Путіна. Уточнюється, що самі журналісти НТВ не бачили свідоцтва про шлюб і не розмовляли ані з самою Людмилою Путіної, ані з її новим чоловіком.

Минулого тижня "Собеседник" повідомив про те, що новим чоловіком екс-дружини Путіна став 37-річний керівник Центру розвитку міжособистісних комунікацій (ЦРМК) Артур Очеретний, який раніше працював у фірмі "Арт шоу центр" і організовував різні заходи, в тому числі для партії "Єдина Росія". При цьому Путіна змінила прізвище на Очеретна.

25 січня інформацію про зміну прізвища перевірили і підтвердили у Фонді боротьби з корупцією Олексія Навального. ФБК повідомив, що в серпні 2015 року квартира в Петербурзі, що раніше належала Людмилі Олександрівні Путіній, перейшла у власність Людмили Олександрівни Очеретної, чиї дата і місце народження збігаються з даними колишньої дружини президента Росії.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив у вівторок, що не може коментувати цю тему, оскільки Володимир Володимирович і Людмила Олександрівна розлучені.

Дійсно, Володимир і Людмила Путини оголосили про розлучення в липні 2013 року. А на «прямій лінії» 17 квітня 2014 року президент РФ на запитання про його особисте життя відповів: «Мені спочатку свою колишню дружину Людмилу Олександрівну потрібно видати заміж».

Сімейне життя російського президента і його близьких, - колишньої дружини й двох дочок, - залишається під секретом, що характерно для авторитарних лідерів країн.

Фото: woman.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-