Туреччина веде перемовини про фінансування з Південної Кореї та Японії для відбудови України - міністр

Туреччина веде перемовини про фінансування з Південної Кореї та Японії для відбудови України - міністр

Укрінформ
Туреччина розглядає можливість залучення фінансування з Південної Кореї та Японії для реалізації проєктів з відбудови України турецькими компаніями.

Про це повідомив міністр транспорту та інфраструктури Туреччини Абдулкадір Уралоглу за результатами участі в Міжнародному транспортному форумі (ITF) у німецькому Лейпцигу, повідомляє Укрінформ з посиланням на TRT Haber.

“Будь то Південна Корея, будь то Японія, з них – фінансова підтримка, з боку турецьких компаній - реалізація, про що ми ведемо переговори. Що тут говорити, наші компанії вели бізнес і заробляли гроші в хороші часи, але й в погані часи залишаються там (в Україні - ред.)… Наше безумовне бажання, щоб війна якнайшвидше закінчилася”, - сказав турецький міністр.

Читайте також: У процесі відбудови України важливою складовою є інклюзія - Мінінфраструктури

За його словами, зустріч на рівні міністрів країн-учасниць на тему відбудови України відбулася в межах форуму в Лейпцігу.

Як повідомляв Укрінформ, в кінці січня цього року на Форумі з відновлення України у Стамбулі, була створена спільна робоча українсько-турецька група з відбудови, яка підтримуватиме інфраструктурні проєкти.

Фото: TRT Haber

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-