У Запоріжжі завершують відбудову зруйнованого під'їзду, в який влучила ракета

У Запоріжжі завершують відбудову зруйнованого під'їзду, в який влучила ракета

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі в чотириповерховому будинку, який в жовтні минулого року влучила ракета С-300, завершують відбудовувати зруйнований під'їзд.

Про це з місця повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наразі найскладніше варіювати між погодними умовами і технологічними процесами. Якби була плюсова погода, то все б давно було б залито і зроблено. Наразі головне завдання - це зробити конструкцію залізобетонної будівлі. Залишилось лише парапет збудувати і покрівлю, для того, аби далі можна було виконувати внутрішні роботи”, - говорить генеральний директор ТОВ Будівельна компанія “Стройінвест” Сергій Гавриленко.

У Запоріжжі в будинку на Сталеварів, в який влучила ракета, завершують відбудову зруйнованого під'їзду / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Будівництво зруйнованої частини будинку планують завершити до кінця поточного року. Наразі на об'єкті працює 18 людей, але кількість будівельників може змінюватись залежно від обсягів робіт.

Як повідомлялось, у пошкодженому будинку з “нуля” відбудовується 20 квартир і ще 8 - ремонтується.

Читайте також: Агентство відновлення заощадило ₴215 мільйонів на тендерах із відбудови

Згідно з затвердженим графіком, відбудувати чотириповерховий будинок до кінця 2024 року. Загальна сума капітального ремонту будинку на Сталеварів становить 60 мільйонів гривень, частину з цієї суми виділили з міського бюджету, ще частину - з державного.

Внаслідок ракетного удару був повністю знищений третій під’їзд. Удар стався 6 жовтня 2022 року. В той день ворог випустив ракету ще по одному будинку, який знаходиться за адресою: проспект Соборний, 151. Внаслідок ракетних атак під завалами двох будинків знайшли тіла 20 людей, ще 14 було поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-