Шмигаль назвав п'ять компонентів успішної відбудови України

Шмигаль назвав п'ять компонентів успішної відбудови України

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що особливим пріоритетом у відновленні України має стати створення сильних проєктних команд у регіонах та громадах.

Як передає Укрінформ, про це очільник уряду написав у Телеграмі.

«Особливим пріоритетом у відновленні має стати створення сильних проєктних команд в регіонах та громадах. На цьому наголосив під час онлайн-виступу на урочистому відкритті Центру посилення спроможностей з відбудови та модернізації України», - зазначив Шмигаль.

За його словами, центр, який буде залучений до посилення команд відбудови, відкритий за підтримки уряду України, Групи Світового банку та за співорганізації Київської школи економіки.

«Відновлення — це одне з наших головних завдань та пріоритетів. Успішна відбудова має п’ять компонентів: стратегія, ресурси, інфраструктура реалізації, сильні проєктні команди виконавців, формування коаліції відновлення із міжнародних партнерів, бізнесу, громадянського суспільства», - додав Прем’єр-міністр.

Читайте також: Шмигаль отримав від посла ЄС звіт Єврокомісії щодо України

Він висловив вдячність усім партнерам, зокрема Світовому банку, які допомагають Україні на цьому шляху, а також - Київській школі економіки за допомогу в організації цієї важливої ініціативи.

Як повідомлялося, Шмигаль заявив, що Україна зацікавлена в залученні американського бізнесу до відбудови через проєкти державно-приватного партнерства.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-