Шмигаль про конференцію у Римі: Є зацікавленість в реалізації проєктів відбудови

Шмигаль про конференцію у Римі: Є зацікавленість в реалізації проєктів відбудови

Фото
Укрінформ
Україна буде членом Європейського Союзу, і це один з аргументів того, чому італійському бізнесу варто інвестувати в Україну.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі після того, як у Римі взяв участь у Конференції з відновлення, передає Укрінформ.

Читайте також: Україна розраховує на активну участь Італії у відновленні - Шмигаль

«Україна буде членом ЄС, і це один з аргументів, чому сьогодні італійському бізнесу варто інвестувати в Україну. Наголосив на цьому під час конференції з відновлення у Римі. Виступи Прем’єр-міністерки Італії Джорджи Мелоні, Президента України Володимира Зеленського, а також участь у заході сотень італійських та українських компаній, бізнесів та асоціацій — сигнал, що ми маємо спільну зацікавленість в реалізації проєктів відбудови», - зазначив глава уряду.

Читайте також: Італія хоче прийняти конференцію з відновлення України у 2025 році - Мелоні

Шмигаль запросив італійські компанії інвестувати в Україну та вже втілювати проєкти відновлення. Адже ті, хто інвестує в Україну зараз, отримають найкращі можливості та перспективи під час реалізації Великого плану відновлення, підкреслив він.

Читайте також: Визначена Світовим банком сума збитків України від розв'язаної росією війни подвоїться – Прем’єр

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль перебуває у Римі. Він взяв участь у двосторонній конференції з питань відновлення України, провів зустрічі Президентом та Прем'єр-міністром Італії Джорджо Мелоні. Плануються зустрічі з міністром оборони Італії, а також із головами палат італійського парламенту. Очікується також, що Папа Римський Франциск прийме Шмигаля 27 квітня.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-