Фестиваль «Ужгородська палачінта» перенесли через посилення карантину

Фестиваль «Ужгородська палачінта» перенесли через посилення карантину

Укрінформ
На Закарпатті через зростання кількості хворих на коронавірус та сезонний грип традиційний фестиваль млинців "Ужгородська палачінта" перенесли з середини на кінець лютого.

Про зміну дати проведення фестивалю з 11-13 на 25-27 лютого у Фейсбуці повідомили його організатори, передає Укрінформ.

"Як повідомив голова облдержадміністрації Віктор Микита, ситуація з поширенням коронавірусної інфекції на Закарпатті – доволі критична. Зараз область перебуває у "помаранчевій" зоні, але уже декілька днів два індикативні показники відповідають червоному рівню епідемічної небезпеки. Дали окреме доручення перевести усі масові заходи в режим здійснення інтернет-стримінгу, скасувати або максимально перевести в режим телефонних або відеоконференцій усі наради тощо. Виходячи з цієї ситуації, ми вирішили перенести фестиваль на кінець лютого", – повідомили організатори, додавши, що сподіваються на розуміння шанувальників.

Читайте також: ДАРТ у травні планує провести фестиваль «Мандруй Україною»

Пройде фестиваль, як і планувалося раніше, у Боздоському парку Ужгорода.

Як повідомляється, "Ужгородська палачінта" – це гастрономічний фестиваль з різноманітною культурною та розважальною програмою, традиційно проходить в Ужгороді у лютому, поєднує загальноукраїнські і закарпатські традиції та сучасні тенденції.

Назва фестивалю походить від угорського слова palacsinta, що означає млинець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-