Гастрономічний туризм

15 лютого 2022

14 лютого 2022

13 лютого 2022

11 лютого 2022

02 лютого 2022

31 грудня 2021

24 грудня 2021

14 грудня 2021


У Туреччині за $180 тисяч продають пахлаву на золотій тарілці

У турецькому Кахраманмараші, що на півдні країни, продають пахлаву та десерт «Солов’їне гнізно» на тарілях з чистого золота. Вартість тарілі з пахлавою – 2,5 млн турецьких лір (180 тис. доларів США), з десертом «Солов’їне гніздо» – 500 тисяч турецьких лір (36 тис. доларів США).

12 грудня 2021

07 грудня 2021

26 листопада 2021

12 листопада 2021

11 листопада 2021

10 листопада 2021

09 листопада 2021

07 листопада 2021

03 листопада 2021

01 листопада 2021

05 жовтня 2021

03 жовтня 2021

28 вересня 2021


На Херсонщині підготували курс навчання для гастрономічних гідів

На Херсонщині тренери Всеукраїнської асоціації гідів за підтримки управління культури Херсонської міської ради розробили програму курсу з підвищення кваліфікації туристичних гідів – «Гастрономічний гід».

21 вересня 2021


Кулінарний фестиваль на Львівщині представить автентичні бойківські страви

На фестивалі «Майстерка бойківської кухні», що пройде на хуторі Ровінь села Довге на Львівщині, запропонують автентичні бойківські страви, які можна буде не лише скоштувати, а й навчитися готувати.


Картопляні хитрощі

Учасники гастрофестивалю «Поліська пані Картопелька» діляться рецептами

20 вересня 2021


В Івано-Франківську розкажуть про гастрономічні вподобання Івана Франка

В Івано-Франківську 26 вересня вперше відбудеться екскурсія в межах проєкту «Гастромандрівка слідами українських літераторів». Екскурсантів познайомлять з історичними фактами та гастрономічними вподобаннями письменника Івана Франка.

17 вересня 2021

16 вересня 2021

14 вересня 2021

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-